Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #11 Bakın Dosya Ekleri image.jpg 179,8 KB · Görüntüleme: 32
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #12 Egemen Başol dedi: Windows masaüstü bilgisayar bilginize. Genişletmek için tıkla... Pek masaüstü gibi durmuyor ama olsun.
Egemen Başol dedi: Windows masaüstü bilgisayar bilginize. Genişletmek için tıkla... Pek masaüstü gibi durmuyor ama olsun.
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 27 Şubat 2023 #13 Egemen Başol dedi: Bakın Genişletmek için tıkla... Dost cihaz eğer boşta bu derece ise yanıyor. Acil termal macun yenile.
Egemen Başol dedi: Bakın Genişletmek için tıkla... Dost cihaz eğer boşta bu derece ise yanıyor. Acil termal macun yenile.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 27 Şubat 2023 #14 TANER006 dedi: Dost cihaz eğer boşta bu derece ise yanıyor. Acil termal macun yenile. Genişletmek için tıkla... Bence boşta bu derecenin imkanı yok. Çünkü boşta böyle olsaydı yükte yanardı o işlemci. Arkadaş foruma ısınıyor diye değil neden işlemcim yanı diye konu açardı. Ve dediğiniz gibi termal macun + yeni bir soğutucu lazımmış gibi duruyor.
TANER006 dedi: Dost cihaz eğer boşta bu derece ise yanıyor. Acil termal macun yenile. Genişletmek için tıkla... Bence boşta bu derecenin imkanı yok. Çünkü boşta böyle olsaydı yükte yanardı o işlemci. Arkadaş foruma ısınıyor diye değil neden işlemcim yanı diye konu açardı. Ve dediğiniz gibi termal macun + yeni bir soğutucu lazımmış gibi duruyor.
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #15 Tamamdır bir de soğutma ilkeli nasıl geri getireceğim?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 27 Şubat 2023 #16 Egemen Başol dedi: Tamamdır bir de soğutma ilkeli nasıl geri getireceğim? Genişletmek için tıkla... Soğutma ilkeli diye bir şey duymadım ne olduğunu açar mısınız?
Egemen Başol dedi: Tamamdır bir de soğutma ilkeli nasıl geri getireceğim? Genişletmek için tıkla... Soğutma ilkeli diye bir şey duymadım ne olduğunu açar mısınız?
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 27 Şubat 2023 #17 Egemen Başol dedi: Tamamdır bir de soğutma ilkeli nasıl geri getireceğim? Genişletmek için tıkla... Etkin olmalı.
Egemen Başol dedi: Tamamdır bir de soğutma ilkeli nasıl geri getireceğim? Genişletmek için tıkla... Etkin olmalı.
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #18 TANER006 dedi: Etkin olmalı. Genişletmek için tıkla... Etkin diyorsanız yani güç planının düzenleme ayarında öyle bir şey yok
TANER006 dedi: Etkin olmalı. Genişletmek için tıkla... Etkin diyorsanız yani güç planının düzenleme ayarında öyle bir şey yok
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 27 Şubat 2023 #19 Egemen Başol dedi: Etkin diyorsanız yani güç planının düzenleme ayarında öyle bir şey yok Genişletmek için tıkla... Laptoplarda var. Senin masaüstü. TANER006 dedi: Laptoplarda var. Senin masaüstü. Genişletmek için tıkla... Dost laptoptan masaüstüne mi geçtin. Masaüstü fan ayarı için programlar var. İlgili arama motorundan bulabilirsim.
Egemen Başol dedi: Etkin diyorsanız yani güç planının düzenleme ayarında öyle bir şey yok Genişletmek için tıkla... Laptoplarda var. Senin masaüstü. TANER006 dedi: Laptoplarda var. Senin masaüstü. Genişletmek için tıkla... Dost laptoptan masaüstüne mi geçtin. Masaüstü fan ayarı için programlar var. İlgili arama motorundan bulabilirsim.
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #20 Yukapian dedi: Soğutma ilkeli diye bir şey duymadım ne olduğunu açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Pardon her yere taşınabilir bilgisayar yanlış söylemiş olabilirim Yukapian dedi: Soğutma ilkeli diye bir şey duymadım ne olduğunu açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Pardon her yere taşınabilir bilgisayar yanlış söylemiş olabilirim
Yukapian dedi: Soğutma ilkeli diye bir şey duymadım ne olduğunu açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Pardon her yere taşınabilir bilgisayar yanlış söylemiş olabilirim Yukapian dedi: Soğutma ilkeli diye bir şey duymadım ne olduğunu açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Pardon her yere taşınabilir bilgisayar yanlış söylemiş olabilirim