Ryzen 5 vs Intel i5

Daha fazla  
Bilgisayar topluyorum. Şu an anakart işlemci ve ekran kartı dışında her şeyi tamamladım ve şu an anakart kısmındayım ROG STRIX gibi üst seviye kart değil de F/P almayı istiyorum ve işlemcimin henüz ne olması gerektiğine karar veremiyorum. Sizden ricam hangi işlemci ve anakartı tavsiye edersiniz sebebini de yazarsanız çok sevinirim. Ya i5 9XXx ya da Ryzen 2XXx serisi alacağım fiyatı da çok önemli 1000 lira altına işlemci 400-500 lira da anakart için düşünüyorum. Şimdiden teşekkkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
B450 S2H anakart 440 TL civarı bana göre fiyat performans bir anakarttır. İşlemci olarak da render falan yapmayı düşünmüyorsan ya da yayıncı falan değilseniz Ryzen 5 2600X önerebilirim, 1060 TL civarı gibi. Daha ucuzunu bulamazsanız da Ryzen 5 2600 önerebilirim. Sebebi de 6 çekirdek ve güncel oyunlar için gayet yeterli ve uzun müddet seni idare edebilecek bir işlemcidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı