H HasanBozkurt Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 Akaki Akakiyeviç dedi: CPB'den bahseden arkadaş haklı, ben de aynı işlemciyi satın aldığımda 80leri buluyordu, şimdi Max 65'te takılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ki.
Akaki Akakiyeviç dedi: CPB'den bahseden arkadaş haklı, ben de aynı işlemciyi satın aldığımda 80leri buluyordu, şimdi Max 65'te takılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ki.
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 831 Çözümler 3 11 Mart 2023 #12 HasanBozkurt dedi: Nasıl yapacağım ki. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: CPB nasıl kapatılır? Gigabyte B450M-S2H anakart kullanıyorum. stok fan kullandığım için kapatmak istiyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600, nasıl kapatıldığını açıkça anlatabilir misiniz lütfen? www.technopat.net Buradan bulabilirsiniz.
HasanBozkurt dedi: Nasıl yapacağım ki. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: CPB nasıl kapatılır? Gigabyte B450M-S2H anakart kullanıyorum. stok fan kullandığım için kapatmak istiyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600, nasıl kapatıldığını açıkça anlatabilir misiniz lütfen? www.technopat.net Buradan bulabilirsiniz.