Ryzen 5600 sisteme Windows 10 mu Windows 11 mi yüklemeliyim?

Windows 11'de karşılaşacağın sorunlar şuan Windows 10'da da var, fazlası yok.
Oyunlar TPM2 istiyor mu? Secure Boot için ayar yapman gerekiyor mu? Driverları anti cheat programları hile olarak algılıyor mu? Oyun için Win 11 çok gereksiz Win 10 kullanın.

Harbi CS:GO'daki durum çok garip, normalde 10 saniyede açılacak oyun 1 dakika bekletiyor.

W11 Açık ara daha güzel ama çok küçük sıkıntılar görebilirsin (valoranta çok düşük ihtimal olsada secure hatası verebilir azda olsa uğraştırıyor)
Valorantta driverları hile olarak algılıyor Win11de bazı pclerde.

Harbi CS:GO'daki durum çok garip, normalde 10 saniyede açılacak oyun 1 dakika bekletiyor.
bu sıkıntıyı bende yaşıyorum çok aman aman bir problem değil ama gıcık etmiyor da değil ve bunu valo gibi bazı oyunlarda da yaşadım

Valorantta driverları hile olarak algılıyor Win11de bazı pclerde.
bir kaç saat uğraşıp düzelttim ama aşırı gereksiz bir hataydı el atmaları lazım sadece bir driver yüzünden oyuna girmek için bir kaç saat uğraşmak sıkıcıydı

Oyunu HDD'ye kurmuş olabilir misiniz?
Ben SATA SSD'ye kurdum gayet hızlı açılıyor.

Yok hocam M.2 SSD'ye kurulu. Herkeste öyle. Büyük ihtimal CS2'de düzelir. Çünkü Windows'un sorunu değil CS:GO'nun sorunu diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…