Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 10 Ağustos 2023 #21 Avenger dedi: Valorant'ta driverları hile olarak algılıyor Windows 11'de bazı PC'lerde. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ama Windows 11 de Valorant'ı her açtığınızda girmeme şansı var, bazen Vanguard anlamsız hatalar veriyor genelde Van-81 oluyor bu
Avenger dedi: Valorant'ta driverları hile olarak algılıyor Windows 11'de bazı PC'lerde. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ama Windows 11 de Valorant'ı her açtığınızda girmeme şansı var, bazen Vanguard anlamsız hatalar veriyor genelde Van-81 oluyor bu
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #22 bdrhncagriozdmrr dedi: Yok hocam M.2 SSD'ye kurulu. Herkeste öyle. Büyük ihtimal CS2'de düzelir. Çünkü Windows'un sorunu değil CS:GO'nun sorunu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben SATA SSD deyim bende bekletmiyor o kadar.
bdrhncagriozdmrr dedi: Yok hocam M.2 SSD'ye kurulu. Herkeste öyle. Büyük ihtimal CS2'de düzelir. Çünkü Windows'un sorunu değil CS:GO'nun sorunu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben SATA SSD deyim bende bekletmiyor o kadar.