Ryzen 5600G APU sistemle Windows 11 geçilir mi?

zeeQ

Centipat
Şu an Windows 10 Pro kullanıyorum malum Windows 10 desteği kesilecek geçmem mantıklı olur mu?

Şu an Windows 10 Pro kullanıyorum malum Windows 10 desteği kesilecek geçmem mantıklı olur mu?

Şu an geçme hocam seneye bitiyor 1 sene daha bekle geçersen geçersin fakat mantıklı değil veya aralıkta geç.

Windows 10 desteği bitmeden geçebilirsiniz.
Windows 11 ile 10 arasında pek performans farkı yoktur ama seçim sizin.

Sıkıntı olacağını sanmam fakat ağır ve yavaş gelecektir ilk başta daha güçlü bir sistem çünkü onu söyleyeyim.

RX 6500 XT almayı düşünüyorum hocam o zaman sıkıntı çıkmaz değil mi?

RX 6500 XT almayı düşünüyorum hocam o zaman sıkıntı çıkmaz değil mi?

Sıkıntı yok hocam fakat alabilirseniz daha iyi bir kartı almanızı öneririm fakat bütçe yetmiyorsa iyi tabii ki o kart da, örnek olarak 6750 XT veya 4060 Ti.

Ryzen 3 2200G işlemcimde sıkıntısız şekilde Windows 11 kullanıyorum RAM miktarınızda gayet yeterli TPM2.0 ve Secure Boot olan cihazlarda da Windows 11 sıkıntısız çalışıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…