Ryzen 5600X - RTX 3060 Ti sistemde Smart Access Memory kullanılır mı?

quatrotr

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix Z690-A Gaming 6400mhz(OC) RGB

INTEL İ9 12900K

MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR 256 Bit GDDR6 8 GB

GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram
5600X islemcim ile RX 6700 XT ile Smart Access Memory özelliğini kullanıyordum. Şu an ekran kartımı değiştim. AMD ekran kartından NVIDIA geçtim. RTX 3060 Ti ile de bu özelligi açık şekilde kullanabiliyor muyuz?

Saçma gelebilir ama takintiliyim biraz ağır bi CS go oyuncusuyum 1280x960 çözünürlüğü AMD kartta bir çok defa AMD kart kullandım alamadım özel çözünürlükler ile de hep lag kasma sorunları yaşadım artık illallah ettim Nvidia karta geçtim daha stabil ve istediğim çözünürlükleri de uğraşmadan alıyorum ve gayet akıcı yani özellikle aynı ayarda kart araştırıp 3060ti geçtim:)

Teşekkür ederim o zaman BIOS'tan kapatmaya gerek yok Smart Acsess Memory çalışmaya NVIDIA kartla ile de devam eder diyorsunuz internetten araştırdığım kadarıyla 5000 serisi işlemci ve 6000 serisi AMD kartlar ile çalışıyor diye görmüştüm

Saçma gelebilir ama takintiliyim biraz ağır bir CS:GO oyuncusuyum 1280x960 çözünürlüğü AMD kartta birçok defa AMD kart kullandım alamadım özel çözünürlükler ile de hep lag kasma sorunları yaşadım artık illallah ettim NVIDIA karta geçtim daha stabil ve istediğim çözünürlükleri de uğraşmadan alıyorum ve gayet akıcı yani özellikle aynı ayarda kart araştırıp 3060 Ti geçtim:)

Teşekkür ederim o zaman BIOS'tan kapatmaya gerek yok Smart acsess Memory çalışmaya NVIDIA kartla ile de devam eder diyorsunuz internetten araştırdığım kadarıyla 5000 serisi işlemci ve 6000 serisi AMD kartlar ile çalışıyor diye görmüştüm.

Hocam peki o sorun harici performansından memnun muydunuz? İleride ekran kartı alacağım ondan soruyorum.

Hocam peki o sorun harici performansından memnun muydunuz? İleride ekran kartı alacağım ondan soruyorum.
memnundum performans cok iyidi sadece amd nin arayüzü nvidia gibi kullanıslı değil banamı oyle geliyor bilmiyorum şunu cok net anladım ki işlemci de amd ekran kartında nvidia 👍😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı