Ryzen 5600X + RX570'li sistem vs Xbox Series X vs Series S

Vercetti94

Femtopat
Bilgisayarımda ayrıca 16 GB RAM var. Monitörüm 60Hz 1080p. Yeni 43' Android TV aldım ve konsola geçmeyi düşünüyorum. Series S ile X arasında kaldım. Kasayı satıp Series X alabilirim ama bu bilgisayarı satmaya değer mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence değer optimizasyon ve Game Pass gibi rahatlıklar var.

Bence mantıklı değil. En azından günlük kullanım için bir bilgisayar gerekli. Sadece konsol zor olur diye düşünüyorum.

Bence değer optimizasyon ve Game Pass gibi rahatlıklar var.

Series X almaya değer mi? S her oyunu 60 Hz de oynatabiliyor mu şu an?

Bence mantıklı değil. En azından günlük kullanım için bir bilgisayar gerekli. Sadece konsol zor olur diye düşünüyorum.

Ayrıca iPad 8‘im var hocam. PC gibi olmasa da idare ediyor. Tableti aldığımdan beri PC'yi açmaz oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Series X almaya değer mi? S her oyunu 60 Hz de oynatabiliyor mu şu an?

Ayrıca iPad 8‘im var hocam. PC gibi olmasa da idare ediyor. Tableti aldığımdan beri PC'yi açmaz oldum.

Bence Series X yerine PS 5 daha iyi ama siz bilirsiniz üzeceğini düşünmüyorum.

Bence Series X yerine PS 5 daha iyi ama siz bilirsiniz üzeceğini düşünmüyorum.
Çalışmıyorum , ps oyun fiyatları çok pahalı ve anladığım kadarıyla ps plus kütüphanesi gamepass kadar güzel değilmiş. Yinede ps5 mi diyorsunuz?

Çalışmıyorum, PS oyun fiyatları çok pahalı ve anladığım kadarıyla PS Plus kütüphanesi Game Pass kadar güzel değilmiş. Yine de PS5 mi diyorsunuz?

Ben pek bir fark göremedim kütüphaneler arasında ama hangisi size daha hoş geliyorsa onu seçin 2 seçeneğinde üzeceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…