Ryzen 5600X ve RTX3060 Ti V2 mini darboğaz yapar mı?

azizgunay89

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde RTX3060 Ti V2 mini 8 GB ASUS ekran kartı ile Ryzen 5 5600X işlemci var daha önceden hiç merak etmemiştim ama şu an biraz araştırdığımda bu iki donanımın yüzde 25 darboğaz olduğu çıkıyor, testlerde sizce değiştirmem gerekiyor mu ikisinden birini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde RTX3060 Ti V2 mini 8 GB ASUS ekran kartı ile Ryzen 5 5600X işlemci var daha önceden hiç merak etmemiştim ama şu an biraz araştırdığımda bu iki donanımın yüzde 25 darboğaz olduğu çıkıyor, testlerde sizce değiştirmem gerekiyor mu ikisinden birini?
Mümkün değil, sistem gayet dengeli.

Hesaplama sitelerine girdiyseniz, doğal. Çok yanlış sonuçlar veriyorlar çünkü. Darboğaz yapmazlar.

Öyle mi diyorsunuz o zaman bu darboğaz test siteleri pek güvenilir değil sanırım hani oyunlarda vs. Hiçbir sorun yaşamadım ama işte test sonuçları kafamı karıştırdı.
Kağıt üzerindeki veriler her zaman doğru sonucu vermiyor. Telaş yapmanızı gerektirecek bir durum yok. Sisteminiz çok güzel güle güle kullanın.

Cevaplarınız için teşekkürler içim rahatladı sayenizde sistemimden memnunum ama işte bir anda testleri görünce masraf çıkcak diye korkmuştum sağ olun iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı