HalimFB
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Çiftci
Fiyat: 40500 TL.
Açıklama:
Merhaba 1 sene önce satın aldığım mükemmel sistemimi borcumdan dolayı satmaktayım.
Sistemi çok kullanıp üzen birisi değilim, köyde çalıştığım için akşamları sadece 1 ya da 2 saat Valorant ve CS:GO oynamak için satın almıştım fakat bugün borcumdan dolayı satmak istiyorum.
Sistem özellikleri;
Ryzen 7 5800X işlemci.
Gigabyte RTX 3070 OC versiyon.
ASUS B550 M-A Wi-Fi+ anakart.
G.Skill 8+8 16 GB DDR4 3600 MHz RAM.
1 TB HDD.
500 GB SSD.
250 GB M.2 SSD.
Dell Alienware 360 Hz 0.5 ms monitör(kutulu)
Logitech G PRO X Superlight mouse.
SteelSeries Artics 5 kulaklık.
Corsair RM750-750W 80 + PSU.
Corsair 240 mm 2 fanlı sıvı soğutma.
Mouse pad ve klavyeyi hediye ediyorum alicisina şimdiden hayırlı olsun.
Sistemde hiçbir şekilde darboğaz ve anlık input lag gibi problemler oluşmamakta Valorant vs CS:GO'da inanılmaz FPS değerleri almaktadır internetten araştırabilirsiniz.
Cihazı test etmek isterseniz ya da kontrol etmek isterseniz telefonla bağlantı kurabilirsiniz sistemin fiyatını düşük tutuyorum satmam gerekiyor. Ciddi alıcılar mesaj atsın ölücü ve fiyat düşürenler yazmazsa sevinirim.
Açıklama:
Merhaba 1 sene önce satın aldığım mükemmel sistemimi borcumdan dolayı satmaktayım.
Sistemi çok kullanıp üzen birisi değilim, köyde çalıştığım için akşamları sadece 1 ya da 2 saat Valorant ve CS:GO oynamak için satın almıştım fakat bugün borcumdan dolayı satmak istiyorum.
Sistem özellikleri;
Ryzen 7 5800X işlemci.
Gigabyte RTX 3070 OC versiyon.
ASUS B550 M-A Wi-Fi+ anakart.
G.Skill 8+8 16 GB DDR4 3600 MHz RAM.
1 TB HDD.
500 GB SSD.
250 GB M.2 SSD.
Dell Alienware 360 Hz 0.5 ms monitör(kutulu)
Logitech G PRO X Superlight mouse.
SteelSeries Artics 5 kulaklık.
Corsair RM750-750W 80 + PSU.
Corsair 240 mm 2 fanlı sıvı soğutma.
Mouse pad ve klavyeyi hediye ediyorum alicisina şimdiden hayırlı olsun.
Sistemde hiçbir şekilde darboğaz ve anlık input lag gibi problemler oluşmamakta Valorant vs CS:GO'da inanılmaz FPS değerleri almaktadır internetten araştırabilirsiniz.
Cihazı test etmek isterseniz ya da kontrol etmek isterseniz telefonla bağlantı kurabilirsiniz sistemin fiyatını düşük tutuyorum satmam gerekiyor. Ciddi alıcılar mesaj atsın ölücü ve fiyat düşürenler yazmazsa sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: