Ryzen 5800X sistem alınır mı?

Google'a epey anakart yaz filtrelere gir oradan zen3 mimarisine tıkla X570 anakartlar yok B550 tek var ayrıca hiçbir X570'in üstünde zen3 yazmaz zen2 yazar.

Hocam X570 anakatların desteklemiyor olup B550 anakartların desteklemesi komik olmaz mı sizce X570 ile 5800X veya 3700X i rahatça kullanırsınız. Tabii aldığınız modelinde iyi olmasına dikkat edin.

2500 e bunu buldum 2 tb

ben bu anakartı öneriyorum geri ödemesi de var bu anakartın 510 tl asus tarafından

üstelik uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız 5800x tadından yenmez ekran kartınız hakkında bilgim yok ama 3070 ti iyi kart
ssd konusunda 500gb gen4 samsung 980 pro falan alın depolama için de normal ssd alın 4tb samsung'un bir modeli var fazla gelirse 2tb'lara da bakabilirsiniz uzun ömürlülük konusunda samsung çok iyidir.

Hocam X570 anakatların desteklemiyor olup B550 anakartların desteklemesi komik olmaz mı sizce X570 ile 5800X veya 3700X i rahatça kullanırsınız. Tabii aldığınız modelinde iyi olmasına dikkat edin.
Bende x570 almak istiyorum ama malesef desteklemiyor amd x570lere sanırım zen 4 mimarisini getirmeyi düşünüyor

Bende x570 almak istiyorum ama malesef desteklemiyor amd x570lere sanırım zen 4 mimarisini getirmeyi düşünüyor
öyle bir şey yok dostum b450 bile destekliyor imzamda görüldüğü üzere

bios güncellemesi yapmanız gerekebilir sadece o da çok basit artık bios flashback var anakartların üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…