Ryzen 7 1700 gaming mod ve XMP zarar verir mi?

Overclock yaptığına değdiyse o şekilde kullanmanın bir mahsuru yok. Değmediyse boşu boşuna yüksek sıcaklık yüksek fan sesine maruz kalırsın. Elinde 212 Evo var madem AM4 aparatını al derim.

AM4 aparatı ucuz olsun ama ne zaman geleceği önemsiz beklerim dersen buradan alabilirsin. Biraz pahalı olsun ama hemen gelsin dersen buradan alabilirsin.

Aslında 3.5 GHZ'e alırsam yaptığıma değecek.
Cooler Master mailime üzgünüz diye cevap döndü bende nereden satın alsam diye bakınıyordum iyi denk geldi teşekkür ederim.
Nano katalog'dan zaten kasa siparişim var 2 hafta o sürecek kiti de aldım o arada.
Overclock yaptığına değdiyse o şekilde kullanmanın bir mahsuru yok. Değmediyse boşu boşuna yüksek sıcaklık yüksek fan sesine maruz kalırsın. Elinde 212 Evo var madem AM4 aparatını al derim.

AM4 aparatı ucuz olsun ama ne zaman geleceği önemsiz beklerim dersen buradan alabilirsin. Biraz pahalı olsun ama hemen gelsin dersen buradan alabilirsin.

Tekrar selam bahsettiğimiz aparatı aldım bugün geldi. Birde kasa siparişim var oda gelince takacağım ancak o süreçte bir sorum var. Bende MSI Tomahawk B350 anakart var bu AM4 socket ama bahsettiğimiz bu socket buna uygun olmadı sanırım. Direk AM4 socket olduğu için sitede de bu uygundur yazdığı için çokta soruşturmadan aldım direk. Mevcut Hyper 212 evo içinde olan X şeklinde ki aparat zaten uygundu sanırım. Yanlış mı düşünüyorum?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı