Ahmet KüpeLi

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimi sizlerle birlikte topluyorum bazı parçaları alındı ve artık güzel büyük ferah bir kasa almak istiyorum.

İlk olarak bilgisayarın içini görebilmeliyim içi görünsün istiyorum.

Mümkünse kasa büyük olsun yani normal küçük kasalardan geniş ve ferah.
Bazı modellerde yan kapagı hemen açılabilen kasalar var açıkcası sevdim ne düşünürsünüz ve bu kasa büyük mü? (LİNK)
Güç kaynagı olmayan bir kasa önerirseniz sevinirim çünki çogu güç kaynagı iyi olmuyor.
Üst limit 500 TL geçmezse sevinirim.

Sistem:
İşlemci: Ryzen 7 1700
Anakart: Asrock X370 Killer SLI (LİNK)
Ram: G Skill F4-3000C15Q-16GRR (LİNK)
Ekran Kartı: GTX 1070 veya GTX 1080 alınacak.

Önerilen siteler:
Kategori - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Teknobiyotik.com
Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
NZXT S340 Elite öneririm.
Bu kasaya baktıgımda üst fanının 1 adet olması beni düşündürdü pas geçicem galiba teşekkürler.

Corsair Spec 03 alabilirsin.
Açıkcası kasanın görünümünden hiç hoşlanmadım teşekkür ederim.

Corsair 400C olabilir.
Benimde beğendiğim düşündüğüm bir kasa modeli biraz daha bekleyip düşünmek istiyorum.

Corsair SPEC-ALPHA alabilirsin
Bu kasanın penceresi yeteri kadar büyük değil ve tasarımını sevemedim teşekkürler.

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Bu güzel ancak, ekran kartını normal takılabiliyormu pek emin değilim.
Fiyatına göre çok güzel tasarımı var fakat sogutmada yeterli olcagınıda sanmıyorum teşekkürler.

NZXT Noctis, Phanteks P400S, Corsair 400C ya da Aerocool P7-C1 olabilir. İçlerinden Noctis öneririm normalde fiyatı 700 TL bu kadar düşük fiyata zor bulursun.

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
NZXT Noctis Güzel bir kasa ama acele etmicem listeye ekledim bu kasayıda.
Phanteks P400S Fiyat ve özellikleriyle güzel bir kasa listeye eklendi.
Aerocool P7-C1 Tasarımı led ışık özelligi harika bir kasa listeye ekledim.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim şimdi bunları not aldım ne olur ne olmaz hemen sipariş vermiyeyim ve bu arada kasaları biraz inceledim, incelemeye devam edicem.
Başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın.

P400 alacaksanız tempered glass olanını alın, iyi bir kasadır. Üstte 1 fan olması o kadar önemli değil. Günümüzde soğutma için bir arka bir ön fan bile gayet yeterli geliyor. Kablolaması da gayet yeterli. Malzemesi kalitesi olarak şu ana kadar gördüğüm en iyi kasa. Kesinlikle pas geçmemelisiniz. Artık devir eskisi gibi değil, soğutmak için 5-6 fana ve Full Tower kasalara ihtiyaç yok. Bu durumda sizin için P400 Tempered Glass, S340 Elite ve 400C kalıyor. Bunların arasından seçim yapın bence. P7 güzel ama az önce söylediklerimiz kadar kaliteli değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı