Ryzen 7 1700 sistem

Halphas

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar sistemimi topladım tek eksiğim ekran kartı, ekran kartı piyasasının düzelmesini bekliyorum farklı farklı sorular soracağım aşağıya sistemimi ve sorularımı bırakıyorum.

Sistemim:
  • Asus Crosshair VI Hero
  • Ryzen 7 1700
  • Corsair Vengeance RGB 3600 MHz CL 16
  • Samsung 960 Evo 250 GB
  • Toshiba P300 2 TB
  • Corsair RMX 750W 80+ Gold PSU
  • GTX 1080 Ti (Alınacak)
  • BenQ XL2430T (OLED Panel bekliyorum çift ekran kullanacağım.)
  • NZXT H440

1. S340 Elite çıktığından beri H440 Blue Edition kasamı beğenmemeye başladım en büyük etkeni H440'ın camının küçük olması S340 daha çok göze hitap ediyor sorum şu ki H440 ile S340 Elite arasında H440'ı avantajlı çıkaran bir özellik var mı?
Aksi takdirde satmayı düşünüyorum.

2. Sistem montajı için tornavida tavsiyesi istiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada kullanılan tornavidanın değişik bir sistemi var sanırım yaylı gibi bulabilirsem bu çok güzel olur.

3. PSU'mu özellikle full modüler aldım modifiyemalzemecisi.com dan Full takım PSU uzatma kablosu alacağım direk gönderdikleri şekildeki uzunluk yeter mi yoksa özel bir uzunlukta mı seçmeliyim seçeceksem bu uzunluğu nasıl hesaplamalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. H440 daha genis, daha sağlam, fan kapasitesi daha iyi. Yani S40'ın camı dışında h440'a bir üstünlüğü yok.
  2. Tornavida olarak: Mac Allister Cırcır Tornavida (Piyasada cırcır tornavida olarak geçmekte.
  3. O kablolar 30 cm standart olur. Eklemeli almaya dikkat et. Yani PSU'ya içinden çıkan kabloyu, onun ucuna da modefiyeciden aldığın kabloyu takmalısın.

Teşekkürler yardımların için hepsini değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…