AykutMoon
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhabalar arkadaşlar önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde aşağıda bahsetmiş olduğum sistemi almak istiyorum. Bu sistemi toplama amacım 2K çözünürlükte ayar kısmadan oyun oynamak ve render işlemlerimi sorunsuzca halletmek üzerine olacaktır. Kurmayı düşündüğüm sistem bu şekilde;
İşlemci soğutucu ve PSU ekstradan alma ihtiyacı hissetmedim çünkü zaten işlemcinin kendisinden ve kasanın kendi PSU'sunu kullanacağımdan ve yeterli olacaklarını düşündüğümden ilerde 1800x'e geçtiğimde o zaman değiştiririm diye düşündüm ve anakartı bilerek böyle aldım sağlam olsun istedim. Sizce gereksiz olan bir yeri var mı ? Önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var.
Monitör konusuna gelirsek;
Arkadaşlar ben monitörün ince çerçeveli olmasını istiyorum tamam biliyorum tabii ki panel kalitesi Hz değeri renk gamutu falan bunlar daha önemli yanlar ama ben bu konuda hassasım
ince olması gözüme her zaman daha şık geliyor. Bunun dışında istediğim özellikler mutlaka 2k olması ve IPS panel olması arkadaşlar önerinizi merakla bekliyorum.
Teşekkürler
İşlemci soğutucu ve PSU ekstradan alma ihtiyacı hissetmedim çünkü zaten işlemcinin kendisinden ve kasanın kendi PSU'sunu kullanacağımdan ve yeterli olacaklarını düşündüğümden ilerde 1800x'e geçtiğimde o zaman değiştiririm diye düşündüm ve anakartı bilerek böyle aldım sağlam olsun istedim. Sizce gereksiz olan bir yeri var mı ? Önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var.
Monitör konusuna gelirsek;
Arkadaşlar ben monitörün ince çerçeveli olmasını istiyorum tamam biliyorum tabii ki panel kalitesi Hz değeri renk gamutu falan bunlar daha önemli yanlar ama ben bu konuda hassasım
Teşekkürler