Ryzen 7 1700 sisteme monitör önerisi

AykutMoon

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde aşağıda bahsetmiş olduğum sistemi almak istiyorum. Bu sistemi toplama amacım 2K çözünürlükte ayar kısmadan oyun oynamak ve render işlemlerimi sorunsuzca halletmek üzerine olacaktır. Kurmayı düşündüğüm sistem bu şekilde;

Adsız.png

İşlemci soğutucu ve PSU ekstradan alma ihtiyacı hissetmedim çünkü zaten işlemcinin kendisinden ve kasanın kendi PSU'sunu kullanacağımdan ve yeterli olacaklarını düşündüğümden ilerde 1800x'e geçtiğimde o zaman değiştiririm diye düşündüm ve anakartı bilerek böyle aldım sağlam olsun istedim. Sizce gereksiz olan bir yeri var mı ? Önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var.

Monitör konusuna gelirsek;
Arkadaşlar ben monitörün ince çerçeveli olmasını istiyorum tamam biliyorum tabii ki panel kalitesi Hz değeri renk gamutu falan bunlar daha önemli yanlar ama ben bu konuda hassasım :) ince olması gözüme her zaman daha şık geliyor. Bunun dışında istediğim özellikler mutlaka 2k olması ve IPS panel olması arkadaşlar önerinizi merakla bekliyorum.
Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı