Laniakeea
Kilopat
Daha fazla
Bugün aşağıdaki sistemi topladım.
Yaptığım aşamaları da yazayım bir eksik yaptıysam söyleyin.

Arkadaşlar anakarttaki tüm ışıklardır vb. yanıyor, tüm fanlar dönüyor fakat Wraith soğutucunun LED'i yanmıyor, tabi bir de görüntü yok. Sorun RAM kaynaklı diye düşünüyorum ben. Farklı RAM takıp BIOS güncelledikten sonra benim RAM'leri geri takıp kullanmam gerekiyor galiba, böyle çözen görmüştüm. Yarın yapacağım bunları fakat tüm önerilere açığım. Anakart kısa devre yapmış olabilir mi bilmiyorum kazak giyerek montaj yaptım (evet bu havada). Ama dediğim gibi tüm ışıklar yanıyor. Şimdi kasayı kutusuna koyduk yarın götürmek için. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Bu arada: @GCN @Ali Güngör @Recep Baltaş
- *Ryzen 7 1700
- *Gskill RipjawsV 8GB 3000MHz
- *ASUS Prime B350-PLUS
- *MSI GTX 1050Ti OC 4GB
- *WD 120GB SSD
- *Corsair 550W PSU 80+
- *DeepCool Tesseract SW RD Kasa
Yaptığım aşamaları da yazayım bir eksik yaptıysam söyleyin.
- *CPU'yu monte ettim.
- *CPU fanını vidalayıp RGB ve FAN kablolarını taktım.
- *RAM'i DIMM A2 yuvasına taktım.
- *Kasaya IO panelini taktım.
- *Anakartı kasaya indirdim.
- *Anakartı kasaya vidaladim.
- *Ekran kartını anakarta taktım ve kasaya vidaladım.
- *SSD'yi kasaya vidaladım.
- *Güç kaynağını kasaya vidaladım.
- *Kabloları dolaştırarak Anakartın, İşlemcinin, SSD'nin güç bağlantılarını yaptım (Ekran kartının güç girişi yok).
- *SSD'yi SATA ile SATA_1 portuna taktım.
- *Kasanın önündeki bağlantıları yaptım.
- *Kasa fanlarını chs_1/2 porlarına bağladım.
- *Kasanın önüne etiketleri yapıştırdım!
- *Ekran kartını monitöre bağladım!
- *Güç kablosunu taktım!
- *Güç tuşuna bastım!
- *Bekledim...
Arkadaşlar anakarttaki tüm ışıklardır vb. yanıyor, tüm fanlar dönüyor fakat Wraith soğutucunun LED'i yanmıyor, tabi bir de görüntü yok. Sorun RAM kaynaklı diye düşünüyorum ben. Farklı RAM takıp BIOS güncelledikten sonra benim RAM'leri geri takıp kullanmam gerekiyor galiba, böyle çözen görmüştüm. Yarın yapacağım bunları fakat tüm önerilere açığım. Anakart kısa devre yapmış olabilir mi bilmiyorum kazak giyerek montaj yaptım (evet bu havada). Ama dediğim gibi tüm ışıklar yanıyor. Şimdi kasayı kutusuna koyduk yarın götürmek için. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Bu arada: @GCN @Ali Güngör @Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: