Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #11 Exlon dedi: Üniversite belli oldumu? Mekatronik çıktı bana. Türk hava kurumu. Tanışmamız lazım Genişletmek için tıkla... Bana orası çıkmadı maalesef. Gazi üniversitesi enerji sistemleri mühendisliği çıktı. İşin yoksa gel de İstanbul'dan Ankara'ya taşın.
Exlon dedi: Üniversite belli oldumu? Mekatronik çıktı bana. Türk hava kurumu. Tanışmamız lazım Genişletmek için tıkla... Bana orası çıkmadı maalesef. Gazi üniversitesi enerji sistemleri mühendisliği çıktı. İşin yoksa gel de İstanbul'dan Ankara'ya taşın.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #12 Lactuca dedi: Bana orası çıkmadı maalesef. Gazi üniversitesi enerji sistemleri mühendisliği çıktı. İşin yoksa gel de İstanbul'dan Ankara'ya taşın. Genişletmek için tıkla... hahahahaah
Lactuca dedi: Bana orası çıkmadı maalesef. Gazi üniversitesi enerji sistemleri mühendisliği çıktı. İşin yoksa gel de İstanbul'dan Ankara'ya taşın. Genişletmek için tıkla... hahahahaah