Ryzen 7 1700 vs Ryzen 3 3100

pexola

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar.

Sahip olduğum işlemci R7 1700X.
Her ne kadar sağlam ve 8x8 = 16 çekirdekli güçlü bir işlemci olsa da şu W11'in kısıtlaması yüzünden ister istemez canımı sıktı ve bir anlık sinirle işlemcimi ilana koydum ve koyduğum gibi biri 3 aylık R3 3100 + üst verecek şekilde takas etmek istiyor.
Windows 11 destekliyor lakin oyun açısından 3 3100 nasıldır ve bu takas için fikriniz nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏼

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ☘

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre, gözle görülür ne avantaj ne de dezavantaj elde edeceksiniz gibi duruyor oyunlar özelinde. Ben olsam win11 e geçmeyi kendime şart koyduysam değerlendiririm. Bu arada 3100un iki el fiyatı 750-700 TL bandında haberiniz olsun ona göre fiyat farkı alın eğer teklif edildi ise

Yoğunluktan dolayı dönüş yapamadığım için kusura bakmayın.
R7 1700X işlemcimi nakit olarak birkaç güne başkasına satıyorum.
Sizden ricam, konu olarak açtığım işlemci önerilerinizi alttaki konuma alabilir miyim? :)

Max 1500 TL'ye işlemci önerisi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı