Ryzen 7 1700X + GT 1030 Sistem vs i7 8700K Sistem

Hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    11
Anakart gayet iyi, overclock için de iyi fakat overclockun sınırlarını zorlamak isterseniz biraz daha üstüne çıkmak gerekiyor. 850W bu arada çok fazla yine de. Overclock olmadan 1080 Ti SLI için bile yeterli olacak bir miktar. Bütçe rahatsa alabilirsiniz.

Hocam bu anakartla 4.9-5 GHz görebilir miyim sizce?
P400S’in tavanına radyatör montajı yapılıyor diye biliyorum.

Fikir sahibi olman açısından bu linkteki sistemler sana yardımcı olur.
Hocam bütün kişiler ön tarafa radyatör eklemiş ama sitelerinde tavana radyatör eklenebildiği yazıyor diye hatırlıyorum. Bu konuyu araştıracağım tekrardan.
Anakart o düzeyler için müsait. İşlemciden yana da şanslı olursanız çıkabilirsiniz.
Hocam işlemciden yana şans derken üretim hatası vs. olmasından bahsediyorsunuz sanırım. Siz hangi siteden almıştınız işlemcinizi? Ayrıca hocam 650W evet yetiyor ama 80+ Gold sertifikalı sadece Corsair’in PSU’su var. Evga’nın da var mı bilmiyorum ama açıkçası full modüler olması bana çok kolaylık sağlayacak.

Üretim hatası değil. Silikon kalitesi dediğimiz bir olay var. Her işlemcinin silikon kalitesi aynı olmuyor. Yüksek voltajda ve güçte çalışamayabiliyor bazı işlemciler. Bu yönden şanslı olmalısınız.
EVGA'nın 650BQ modeli var fakat Türkiye'de resmi olarak satılıyor mu bilmiyorum. Yarı modüler fakat dahili olan kabloları kullanıyorsunuz zaten.

Anladım hocam. Türkiye’de satan tek yer Nanokatalog. O da yurtdışından alıyor parçaları. Oraya hayatta bulaşmam. Siz işlemcinizi hangi siteden almıştınız hocam? Parçaları İnventus’tan almayı düşünüyorum da ben.

Inventus'tan almıştım fiyat avantajlı olduğu için.

Inventus'tan almıştım fiyat avantajlı olduğu için.
Sağ olun hocam sorularıma cevap verdiğiniz için. Şu PSU konusunu bir düşüneceğim.

Arkadaşlar İnventus’ta Kraken X62 670₺ iken stoğu tükendi maalesef. Tek seçenek X52 kaldı. O da 640₺. X62’de normal piyasa fiyatı 730₺ maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…