Ryzen 7 1700X Sistem Toplama

MrJacues

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki sistem hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ? Bütçem 8.000 - 8.500 Türk Lirası civarındadır. Monitör de almayı düşünüyorum. Desteğinize arkadaşlar.

Dün açtığım konuda mesajımda 6700K serisi işlemcili intel toplamıştım herkes Ryzen önerdi bu şekilde toplarsam herhangi bir problem yaşar mıyım ? Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem de herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ancak bir tavsiyem var.
Anakart' ı bu model ile değiştirip MSI X370 Krait Gaming 3200 Mhz(OC) AM4+ ATX, soğutucuyu yükseltmeniz tavsiyem budur; NOCTUA NH-U12S 2011/2011-v3/1151/1150/1155/1156 & AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus ama derseniz ben sıvı soğutma istiyorum o da şu; CoolerMaster Seidon 240V (Su soğutma) CPU Soğutucusu 240mm radyatör.
Not: Önerdiğim Noctua soğutucu gerçekten çok efsane bir soğutucu hava soğutma ama mükemmel bir kaliteye sahip. Anakart x370 Yongasına sahip yani O.C. yapabilirsiniz, çünkü sevgili AMD çarpan kilitsiz işlemci üretiyor. Teşekkürler AMD. Eğer Noctua soğutucuyu alırsanız içinden 1 adet fan çıkar Noctua Nf-F12 model fan alıp sisteme dahil ederseniz çok daha iyi bir soğutma elde edersiniz, fanın fiyatı 95-150 TL arasında değişmekte. Ve en son sese önem veriyorsanız ek bir ses kartı almanızı tavsiye ederim.
Saygılar, xample47

Son düzenleme:

Sistem iyi.

AM4 desteği yok Seidon'un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…