Ryzen 7 1700X ve GTX 1080 Ti sistem toplama

• Konuyu başlatan Beijo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.056

Beijo

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Parça parça topladığım sistem haftaya pazartesi son gelen kasa ile tamamlanacak.
Başlangıç olarak 1080p oynayacağım, elimde 2K monitör yok. Darboğaz vs. gibi şeyler söz konusu olur mu?

• AMD Ryzen 1700x işlemci
  • MSI X370 Gaming Plus
  • Corsair 2x8 GB 3200 MHz RAM
  • Evga GTX 1080 Ti
  • Everest 750W 80+ Gold PSU (eski sistemden kalan)
  • 240 GB SSD (eski sistemden kalan)

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p'de GTX 1080 Ti kullanılmaz, işlemcinin de tek çekirdek performansını ele aldığımızda hiç kullanılmaz.
Ayrıca Everest PSU'yu da kesinlikle önermiyorum.

1080p'de GTX 1080 Ti kullanılmaz, işlemcinin de tek çekirdek performansını ele aldığımızda hiç kullanılmaz.
Ayrıca Everest PSU'yu da kesinlikle önermiyorum.

1080p'de yaklaşık 2 hafta kullanacağım, sonrasında askere gideceğim. Geldiğimde minimum 2k monitör alacağım Everest PSU eski sistemimden kalma bu yüzden kullanıyorum dediğiniz gibi ben de uzun süreli kullanmayı düşünmüyorum, Corsair ya da Cooler Master gibi bilindik markalarla tamamlayacağım askerden geldiğimde. Yorumunuz için teşekkürler
1700X almanızın özel bir sebebi var mı? Soğutucu olarak ne düşündünüz?

işlemci 1400 TL gibi bir rakama geldi sıfırı indirim yakalamıştım bu yüzden aldım. Soğutucu olarak henüz almadım ancak yüksek ihtimalle Corsair H100/110i gibi sıvı soğutmalara yöneleceğim. Kullandığım kasa Corsair Carbide 275r soğutucu fan yeri 5 tane. Güzel bir soğutma kuracağım.
O Psu'yu önermiyoruz..

Psunun ben de farkındayım yaklaşık 1 yıl önce aldığım eski sistemimde vardı GTX1070 i5 6600K ile kullanmıştım stabil çalışıyordu ama denildiği gibi bilindik kaliteli bir markaya geçeceğim, askerden sonra :) yorumunuz için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı