Ryzen 7 1800X sistem macOS Apple logosunda kaldı

İsmailsafaç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Technopat Sosyal üzerinden indirmiş olduğum "HighSierra10136AMDv2.raw" dosyasını "Win32DiskImager" programı ile 32 GB USB belleğime yazdırdım. BIOS'tan gerekli ayarları yaptıktan sonra boot menüsünden USB seçerek başlattım. Clover boot ekranı geldikten sonra herhangi bir ayar yapmadan boot "MacOS HighSierra10136AMDv2" seçeneği ile boot ettim ancak Apple logosunu geçemedim. Clover boot ekranında yapılması gereken ayar var mı? Varsa neler? Sistemim;
  • AMD Ryzen 7 1800X
  • GTX 1070

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarınızda eğer varsa direkt CSM ayarlarını UEFI only ve/veya disabled dener misiniz?
B450 Asus anakartımda denedim sorun yoktu. Muhtemelen anakartınıza Clover drivers64uefi klasör yapısı uymamış olabilir. USB 2 portu üzerinden denediğinize emin olun.

Şu size yardımcı olabilir belki:
FX_DRIVER_CLOVER bu dosyaları CLOVER --> EFI --> CLOVER içerisindeki aynı isimdeki driver64 & driver64uefi klasörlerini silip değiştiriniz. (Yedek al ilk.)

Düzenleme: -v yani verbose modu ile açarakta bize geri dönüş yapabilirsiniz. (Clover ekranında boşluk/space basıp verbose işaretle dene).

Abi ben sana en hızlı nasıl ulaşabilirim? Burdan geç oluyor biraz. Kaç gündür uğraşıyorum şu işle yoruldum vallahi.

İletişim bilgisi vermiyoruz. Arama yaparsanız bulma şansınız yüksek. Technopat üzerinden yardım ediyoruz elimizden geldiğince. Yönlendirme yapamam size maalesef. Ayrıca sisteminiz uyumlu ve uyacaktır, yoksa sizi yormazdım uyumsuz der geçiştirirdik başka yer/kişiler gibi.

Anladım abi. Burdan yapmam gereken ayarlar hangileri ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…