xmetex2302
Hectopat
Daha fazla
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Temmuz 2017 - Technopat
Adresteki üst seviye oyun 4K'daki PC hoşuma gitti.
Ben bu parçaları vatandan alsam bana yaklaşık 15-16 bin TL fiyat çıkıyor. Amazon'dan alırsam 10 bin TL fiyat çıkıyor.
İlk defa Amazon'dan alışveriş yapacağım. Bazı makalelerde monitör ve kasanın gelirken zarar görebileceğini okudum.
Ürünün hasar görmesi veya bozuk çıkması durumunda iade etmek bahsedildiği kadar kolay mı?Dolandırılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Alacağım ürünler;
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Adresteki üst seviye oyun 4K'daki PC hoşuma gitti.
Ben bu parçaları vatandan alsam bana yaklaşık 15-16 bin TL fiyat çıkıyor. Amazon'dan alırsam 10 bin TL fiyat çıkıyor.
İlk defa Amazon'dan alışveriş yapacağım. Bazı makalelerde monitör ve kasanın gelirken zarar görebileceğini okudum.
Ürünün hasar görmesi veya bozuk çıkması durumunda iade etmek bahsedildiği kadar kolay mı?Dolandırılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Alacağım ürünler;
- Amazon.com: MSI Enthuastic Gaming Intel Z170A LGA 1151 DDR4 USB 3.1 ATX Motherboard (Z170A XPower Gaming Titanium Edition): Computers & Accessories
- Amazon.com: AeroCool Black Case (P7-C1 Black): Computers & Accessories
- Amazon.com: MSI GTX 1080 TI GAMING X Video Graphic Cards: Computers & Accessories
- Amazon.com: Toshiba X300 4TB Desktop 3.5 Inch SATA 6Gb/s 7200rpm Internal Hard Drive: Computers & Accessories
- Amazon.com: Thermaltake Water 3.0 Ultimate 360mm AIO Enthusiast Liquid Cooling System CPU Cooler CL-W007-PL12BL-A: Computers & Accessories
- Amazon.com: AMD Ryzen 7 1800X Processor (YD180XBCAEWOF): Computers & Accessories
- Amazon.com: ASUS ROG SWIFT PG27AQ 27" 4K/UHD (3840x2160) IPS 4ms G-SYNC Eye Care Gaming Monitor with DP and HDMI ports: Computers & Accessories
- Amazon.com: Samsung 960 EVO Series - 250GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD (MZ-V6E250BW): Computers & Accessories
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: