Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 1 Mayıs 2020 #1 İşlemcimi 4.2GHz çıkarmak istiyorum. Şu an 4.1GHz 1.375V kullanıyorum. Önerebilceğiniz voltaj ve ayarlar hangisi? Anakartım MSI B450 GAMING Plus Max. Soğutmam Xigmatek glace 240mm.
İşlemcimi 4.2GHz çıkarmak istiyorum. Şu an 4.1GHz 1.375V kullanıyorum. Önerebilceğiniz voltaj ve ayarlar hangisi? Anakartım MSI B450 GAMING Plus Max. Soğutmam Xigmatek glace 240mm.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #2 Hacı nasıl yaptın detaylı bir şekilde anlatır mısın? Bende de 2700X var ve aynı sıvı soğutma var. 4.2 veya 3 e çıkarmak istiyorum. Yani voltajı neye göre artırıyorsun? Ayarı nasıl ve nerden yükseltiyorsun hangi menülerden? Biostan mı?
Hacı nasıl yaptın detaylı bir şekilde anlatır mısın? Bende de 2700X var ve aynı sıvı soğutma var. 4.2 veya 3 e çıkarmak istiyorum. Yani voltajı neye göre artırıyorsun? Ayarı nasıl ve nerden yükseltiyorsun hangi menülerden? Biostan mı?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 1 Mayıs 2020 #3 NITRO dedi: Hacı nasıl yaptın detaylı bir şekilde anlatır mısın? Bende de 2700X var ve aynı sıvı soğutma var. 4.2 veya 3'e çıkarmak istiyorum. Yani voltajı neye göre artırıyorsun? Ayarı nasıl ve nereden yükseltiyorsun hangi menülerden? BIOS'tan mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapıyorum. Yeni konu aç yardım ederlerde ben nasıl çıkarcam?
NITRO dedi: Hacı nasıl yaptın detaylı bir şekilde anlatır mısın? Bende de 2700X var ve aynı sıvı soğutma var. 4.2 veya 3'e çıkarmak istiyorum. Yani voltajı neye göre artırıyorsun? Ayarı nasıl ve nereden yükseltiyorsun hangi menülerden? BIOS'tan mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapıyorum. Yeni konu aç yardım ederlerde ben nasıl çıkarcam?