Boşta 37 yükte 47 derece olan şuanda stabil 3.5GHz de çalışan X olmayan düz 2700 sahibiyim. Wraith Spire kullanıyorum. Bu işlemciyi hangi ayarlarda nasıl hız aşırtabilirim? BIOS'da direkt GHz ayarlama yeri var oradan o ayarı yükseltsem ne olur? Güzel bir rehber varsa linkini atarsanız sevinirim.
Aynı işlemcide sıvı soğutma ile 4.1GHz 1.3625V kullanıyorum. Sadece oyun oynayacaksan OC gerek yok bence. Ben 4.2 GHz çıkamadım belki sen çıkabilirsin orası bilemem. Ama 4.1GHz OC yapsanda Boost hızı ile aynı olacak.
Aynı işlemcide sıvı soğutma ile 4.1GHz 1.3625V kullanıyorum. Sadece oyun oynayacaksan OC gerek yok bence. Ben 4.2 GHz çıkamadım belki sen çıkabilirsin orası bilemem. Ama 4.1GHz OC yapsanda Boost hızı ile aynı olacak.
Hahah 10 saniye önce korktum biraz. Stok fanla 1.35 Voltaj 40 Ratio verdim. 89 derece oldu Prime 95 de. Kapattım testi. Boşta 50 derece. 1.30 40 Ratio deniyorum şimdi.
Hocam yine 80 altına inmedi yükte, şimdilik saldım sıvı soğutucum gelince tekrar deneyeceğim. Öğrendim en azından teşekkürler.