Ryzen 7 2700 Ve GTX 1060 Sistem Toplama

cahİM

Hectopat
Daha fazla  
Toplayacağım PC'yi oyun için kullanacağım sadece. Onun için topladığım sistem fazla mi eksik mi, değiştirilmesi gereken var mı, darboğaz falan yapar mi? Sizin önerilerinizi bekliyorum

• AMD Ryzen 7 2700 Socket AM4 4.1GHz 20MB Önbellek 65W İşlemci
  • MSI B450M BAZOOKA AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3466MHz(O.C.) USB3.1 Anakart
  • MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
  • CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LED Kırmızı DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit RAM
  • Samsung 500GB 970 EVO M.2 Sata NVMe SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB)
  • EVEREST RAMPAGE TITAN 80PLUS BRONZE 750W USB 3.0 MidT ATX KASA
  • ASUS 24" VG245H Full HD 1ms 75Hz HDMI FreeSync Gaming Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasayı kullanıyorum gerçekten bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor 280mm radyatör sorunsuz takilabilen nadir kasalardan, en azından bu fiyata alınabilecek kasalar arasında. Güç kaynağı olmayan model denk geldi, güç kaynağını ayrı aldım. Everest güç kaynağı daha önce kullanmadım ama 80+ sertifikası gerçek.

Anakart olarak x470 almanız daha mantıklı olacaktır.
Ekran kartını da rx 580 yapmanızı öneririm, en azından 75hz bir monitörde freesync kullanmak mantıklı olacaktır. 144hz olsa nvidia fast sync ile fena değil ama 75hz de deneme fırsatım olmadı sonucu bilmediğimden rx 580 önerdim.

Son düzenleme:
Bana pupg tarzı oyunlarda İyi Bir FPS alabilecegim Bir örnek sistem toplarmisiniz rica etsem ben fazla anlamıyorum İlk defa toplayacağım kendim sözlerin yardımını bekliyorum şimdiden ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı