A Akos Kereseth Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar ben çok fazla Rust oynayan biriyim ve oyunda FPS'im 20'nin altını bile görüyor. PC: R7 2700 GTX 1660 16 GB Corsair Vengeance RAM Corsair 650W güç kaynağı ASUS TUF B450 PRO anakart Ekran kartı genelde %50 civarı kullanılıyor Bilen arkadaşlar lütfen bir el atın. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2019
Arkadaşlar ben çok fazla Rust oynayan biriyim ve oyunda FPS'im 20'nin altını bile görüyor. PC: R7 2700 GTX 1660 16 GB Corsair Vengeance RAM Corsair 650W güç kaynağı ASUS TUF B450 PRO anakart Ekran kartı genelde %50 civarı kullanılıyor Bilen arkadaşlar lütfen bir el atın.
patuaid Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #2 Darboğaz söz konusu değil, Dual-Channel RAM problemi de yok. Anlamadım doğrusu. Driverleri DDU ile silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Darboğaz söz konusu değil, Dual-Channel RAM problemi de yok. Anlamadım doğrusu. Driverleri DDU ile silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2019 #3 Oyun ayarları nasıl? Başka oyunlarda da sorun oluyor mu?
A Akos Kereseth Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #4 Shimada Sensei dedi: Oyun ayarları nasıl? Başka oyunlarda da sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşüğe aldığımda kullanım daha da azalıyor o yüzden yüksek
Shimada Sensei dedi: Oyun ayarları nasıl? Başka oyunlarda da sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşüğe aldığımda kullanım daha da azalıyor o yüzden yüksek
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2019 #5 Çözünürlük 1080p mi? Diğer oyunlarda sorun oluyor mu?
A Akos Kereseth Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #6 Shimada Sensei dedi: Çözünürlük 1080p mi? Diğer oyunlarda sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 1400x900 monitörüm max bu kadar destekliyor
Shimada Sensei dedi: Çözünürlük 1080p mi? Diğer oyunlarda sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 1400x900 monitörüm max bu kadar destekliyor
haqanss Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 1 Eylül 2019 #7 Aklıma sadece virüs geliyor. Diğer oyunlarda da sorun var mı?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2019 #8 Akos Kereseth dedi: 1400x900 monitörüm maks. bu kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sorun bu. DSR ile çözünürlüğü 1080p yapıp ultra ayarlarda dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akos Kereseth dedi: 1400x900 monitörüm maks. bu kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sorun bu. DSR ile çözünürlüğü 1080p yapıp ultra ayarlarda dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akos Kereseth Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #9 haqanss dedi: Aklıma sadece virüs geliyor. Diğer oyunlarda da sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs yok çünkü hiçbir şey yüklemedim rust steam cs go var Shimada Sensei dedi: Büyük ihtimalle sorun bu. DSR ile çözünürlüğü 1080p yapıp ultra ayarlarda dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim çözünürlüğü yükselttim fps yükseldi valla çözünürlük düşük diye gpu kendini zorlamıyodu galiba. Son düzenleme: 2 Eylül 2019
haqanss dedi: Aklıma sadece virüs geliyor. Diğer oyunlarda da sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs yok çünkü hiçbir şey yüklemedim rust steam cs go var Shimada Sensei dedi: Büyük ihtimalle sorun bu. DSR ile çözünürlüğü 1080p yapıp ultra ayarlarda dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim çözünürlüğü yükselttim fps yükseldi valla çözünürlük düşük diye gpu kendini zorlamıyodu galiba.