Ryzen 7 2700X Fan Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Elyidos

Kilopat
Arkadaslar merhaba.
Ben yeni sistem topladım, kurulumda her sey tamam, görüntüyü vesaire aldık ancak sadece işlemci RBG fanının kontrolünü bilgisayardan saglayamıyorum. Fandan çıkan kabloyu bir yere baglamam gerekiyor ancak anakartta nereye baglayacagımı bulamadım. Bana bir yardımcı olabilir misiniz?

Anakartım:

Merhaba,

İşlemci fanını "CORE BOOST" yazısının üzerindeki CPU_FAN1 yazan yere bağlamanız gerekiyor.

Hocam fan çalısıyor rgbsi de calısıyor tek sıkıntı uygulamasının olmaması ve fandan ikinci bir kablo daha çıkmıştı onu baglayacak yer bulamamıştık. Onu soruyorum.
Merhaba,

İşlemci fanını "CORE BOOST" yazısının üzerindeki CPU_FAN1 yazan yere bağlamanız gerekiyor.

Uygulaması yok işte muhtemelen o bahsettiğim fandan uzanan ikinci kabloyu baglamadıgım için ama ben onu baglayacak yer neresi bilmiyorum.
Fan kontrolünü yani renk değişimini uygulama ile yapıyorsunuz diye biliyorum.

Beyler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki 12.42 itibariyle dinleyin orada Recep bey gerekli bilgileri veriyor. Ben bu anakartta nereye takacağım bu rgb fan kontrolcüsünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…