Satılık Ryzen 7 2700X + GTX 1070 Ti Sistem

Sistem için gerçekten 10000 TL mi düşünüyorsunuz.

Sistem için gerçekten 10000 TL mi düşünüyorsunuz.
Yok hocam normalde daha düşüktü. İfade bırakanlara inat koydum.

Hocam bari kargoyu bedava yapsaydınız
Kargoda zarar görmesi konusunda endişelerim olduğundan bizzat elden teslim etmek istedim.

Tok satıcı olduğunuz çok belli .
Tokluk mevzusu şöyle ki gayet memnun kullanıyorum. Ancak bazı sebeplerden dolayı mobil bir cihaza geçmem lazım.

900 TL'ye bu temizlikte kart bulamazsın abicim. Ancak kazma, kürekçi kartı alırsın emin ol.
İfade bırakan arkadaşın yazdığı yorum. Sizin satışlar hep ucuzmuş zaten.

@FURK4N35 İsimli arkadaş haftalık şu fiyata PC toplama konusu açmış zaten.

Daha da kurcalasak neler neler.
Ayrıca sözde kendini akıllı sanan arkadaşlar PSU dışında kalitesiz şu parçayı kullanmış diyebilirler mi? Ekran kartım biraz araştırılırsa Strix serisiyle aynı bileşenlere sahip boarda sahip. Anakart B450 çipset barındıran en sağlamlardan birisi. Ram desen Corsair markasına olan güven. Kasa Çelik yapısıyla sağlam ve içerisindeki fanlar gayet kaliteli. SSD SATA olanlardan 860 EVO serisi harici en iyilerinden. Bence bilmeden konuşmasın ve ifade bırakmasın kimse. Satılan ürün kendinin olmadıkça kimseye yorum yapma ve ifade bırakarak sözde dalga geçme hakkına sahip değilsiniz. Almak veya almamak herkesin kendi elinde. Saygılarımla....

Son düzenleme:
Öneri almak suç mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…