- Makaleler
- 26
Hocam Snowman T6 Ultra aldım az önce. Yeterli olur mu?
Yeterlidir de, almadan önce soraydınız keşke.
Hocam Snowman T6 Ultra aldım az önce. Yeterli olur mu?
Hocam iptal edebilirim ama fiyat olarak uyguna aldım var mı tavsiyeniz?Yeterlidir de, almadan önce soraydınız keşke.
Hocam iptal edebilirim ama fiyat olarak uyguna aldım var mı tavsiyeniz?
Hocam 700 küsür civarına aldım. Bu attığınız 790 civarıymış. İptal etmeye değer mi sizce ne yapmalıyım?Kaç paraya geldi? Bunu önerirdim: Deep Cool AG400 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam 700 küsur civarına aldım. Bu attığınız 790 civarıymış. İptal etmeye değer mi sizce ne yapmalıyım?
Hocam birde anakartta ARGB desteği yokKaç paraya geldi? Bunu önerirdim: Deep Cool AG400 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam var macunum. Arctic MX4 var. Onunla kullanacağım. Yine sizlere sormuştum o nedenle yine sormak istedim.Snowman'in fanları sesli ve içinden çıkan macun da kötü. Halihazırda macunun varsa sıkıntı yok ancak yoksa da ekstradan macun parası vereceğine attığımı al daha iyi. Bunlar dışında Snowman de fena değil, alınabilir.
Hocam bir de anakartta ARGB desteği yok.
Hocam var macunum. Arctic MX4 var. Onunla kullanacağım. Yine sizlere sormuştum o nedenle yine sormak istedim.
Hocam ses çok mu kötüydü ya cidden?Ben de Snowman vardı kule tipi sesli var diye kirdim stok fan kullanıyorum ben de kule tipi alacağım arkadaşı attığı F/P ve kullandığınız macun da çok iyidir thermal gizzy yerini tutmaz ama 3-5 derece fark olur.
Hocam ses çok mu kötüydü ya cidden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.