Ryzen 7 2700X kaç TL eder?

Çok zor değil mi? Alınacağını zannetmiyorum o fiyata.
İşlemci zaten nasıl bozulsun vurmadığın sürece? Bence satılır.

Ama şimdi aklıma geldi. Bozulmasa bile o kadar vermezler çünkü 2. el. Sen 1.400'e koy bence.

İkinci elden bahsediyorsunuz galiba. Maksimum edeceği 1.500TL'dir. O da maksimum tabi. Ben alacak olsam 1300TL'den fazla para vermezdim.
Evet ikinci el. 1 yıldır kullanıyorum. İşin aslı işlemcinin hala gideri var ama alınmıyor. Bir gün kafayı yiyip hakikaten anahtarlık yapacağım aleti. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
İşlemci zaten nasıl bozulsun vurmadığın sürece? Bence satılır.

Ama şimdi aklıma geldi. Bozulmasa bile o kadar vermezler çünkü 2. el. Sen 1.400'e koy bence.
İnşallah şöyle bi 1200 üstüne satabilirim de kurtulabilirim.

Evet ikinci el. 1 yıldır kullanıyorum. İşin aslı işlemcinin hala gideri var ama alınmıyor. Bir gün kafayı yiyip hakikaten anahtarlık yapacağım aleti. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

1.201'e koy
EZY.png

R5 3600 varken çok almak istemiyorlar. Aslında performans olarak kağıt üzerinde çok fark var ancak oyunlarda öyle değil üst seviyeye kart takılmadığı sürece.

Ben de satmaya çalışıyorum ama gitmiyor, bir gitse R5 5600X alıp Wraith Prism ile kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı