Aşağıda yazdığım donanımı 2 sene önce ben topladım. Bilgisayarım olması gereken değerleri vermiyor. XMP yaptım. Overclock falan da yapmadım ama Valorant'ta 150 FPS üstünü görmedim. GTA 5'te ise dakikada bir FPS düşmesi yiyorum. Sizce sorun ne olabilir?
Aşağıda yazdığım donanımı 2 sene önce ben topladım. Bilgisayarım olması gereken değerleri vermiyor. XMP yaptım. Overclock falan da yapmadım ama Valorant'ta 150 FPS üstünü görmedim. GTA 5'te ise dakikada bir FPS düşmesi yiyorum. Sizce sorun ne olabilir?
GTA 5 te olan sorun yüksek FPS den dolayı olabilir FPS i sınırlayın 60 falan yapın valorant ta ise yüksek FPS için işlemcinizin iyi olması lazım ve işlemciniz eski
Yüksek FPS de almıyorum GTA 5'te. Ve Valorant'ta ise 100 FPS sizce de anormal değil mi? Ne kadar eski de olsa işlemci testlerde bile 300 400 gösteriyor
Yüksek FPS de almıyorum GTA 5'te. Ve Valorant'ta ise 100 FPS sizce de anormal değil mi? Ne kadar eski de olsa işlemci testlerde bile 300 400 gösteriyor
Valla bilmiyorum hocam maalesef klasikler belki işe yarar
Driverları güncellemek
Sıcaklıklara bakmak
Arkaplanda çalışan fazla uygulama varsa onları kapatmak vs.
Vallahi bilmiyorum hocam maalesef klasikler belki işe yarar
Driverları güncellemek
Sıcaklıklara bakmak
Arka planda çalışan fazla uygulama varsa onları kapatmak vs.