Ryzen 7 2700X Sistem Toplama

EmirKKK

Decapat
2700X alacağım yeni bir bilgisayar toplamak için PC parçaları şunlar.

Kasayı sonra alacağım.
Tavsiye bütçe 6500-7000TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız işlemci B450 yonga seti ile sorun çıkarabilir. B450 yonga setli anakartlar genellikle Ryzen 5 yani orta segment için yapılmış ve tavsiye edilmiştir. R7 2700x için alacağınız anakart yonga seti X470 olacaktır. Ekran kartına gelirsek RTX 2070 olabilir.

Kasada PSU olursa iyi olur. PSU olursa 800 TL, olmazsa PSU tavsiyesi verebilirsiniz. Toplamı gene 800-900 TL arası olursa iyi olur.
Şimdiden mesaj yazacaklara teşekkür ederim :D

sa.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten bilgisayarı almıycam hazırlık yapıyorum 7 Temmuz da gelceğini yeni öğrendin bir şey daha sorcam ben hem oyun hem render yapçam bunun için intel düşündüm fakat render da işin içine girince amd düşündüm 3.nesil ryzen işlemci duyduma kadarıyla artık f/p değil sadece p olacaklar mış
bu konuda yardım eder misiniz
kasa bütçesi psu olmadan 400 psu dahil maks 900
Ben normalde b450 alacaktım ama birisi sorun olur dedi

Alacağınız işlemci B450 yonga seti ile sorun çıkarabilir. B450 yonga setli anakartlar genellikle Ryzen 5 yani orta segment için yapılmış ve tavsiye edilmiştir. R7 2700x için alacağınız anakart yonga seti X470 olacaktır. Ekran kartına gelirsek RTX 2070 olabilir.
Yongası uyuyorsa sorun çıkmaz.
A320 ile bile kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı