Ryzen 7 2700X Tabanlı Sistem Toplama

BayHermes

Decapat
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bilgisayar toplamak istiyordum, gaming laptopumu sattım ve şimdi kasa ve parçaları toplama zamanı geldi. Her şeyim tamamdı ancak dün arkadaşımın bana RTX2060 ile GTX1070Ti Benchmark farklarını atmasıyla kafam inanılmaz bulandı. Tüm araştırdığım ve alacağım parça listesini yazacağım. Önerileriniz varsa lütfen esirgemeyin. 1 kez toplayacağım, onda da pişmanlık duymak istemiyorum. Bu arada bu bilgisayar ile Twitch üzerinden yayın yapıp, Youtube'a ekleyeceğim videoların Montajlarını da yapacağım. Render için de uygun olacağını düşündüm.

İlginize teşekkür ederim.
  • Anakart : Asus Prime X470-PRO AMD X470 3466MHz(O.C.)
  • Ekran Kartı : MSI GeForce GTX1070 Ti GAMING 8GB
  • İşlemci : AMD Ryzen 7 2700X 4.35GHz 20MB Cache Soket AM4 İşlemci
  • RAM : Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram (CL15 olarak Beyazını bir türlü bulamadım yoksa Beyaz istiyordum.)
  • SSD : Samsung EVO 970 NVMe M.2 500 GB SSD
  • SIVI SOĞUTUCU : Corsair Hydro H150i PRO RGB 360mm Yüksek Performanslı Sıvı Soğutma Sistemi (Sistemin için 240mm yeter mi bilemedim. İlk defa Sıvı soğutma alacağım. Bu konuda da öneriniz varsa güzel olur. Almışken iyisini alayım dedim. Tüm Benchmark testlerinde en yüksek puanı bu Sıvı Soğutma almış.)
  • PSU : Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850)
  • KASA : Power Boost VK-G3904S (Bu kasa bayağı kafama yatmıştı ancak biraz daha araştırma yapınca olumsuz yorumlar gördüm ve kafam karıştı. Ön veya üstte 360mm Radyatör sığacak camlı bir kasa istiyordum. Max 500TL bütçem var kasa konusunda. Önerilerinizi alabilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…