Ryzen 7 2700X ve MSI RTX 2070 Monitörlü Sistem Toplama

enisgoker

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı kullanıcam, 500GB şu anlık yetiyor, yetmezse ileride yükseltirim. Anakartta kablosuz ağ özelliği yok. Bilgisayarı koyacağım oda tam modemin üstündeki o da. Parçalara baktığımda sorun yok gibi gözüküyor ama kafamda hala sorular var:
  1. Asus USB-N14 Kablosuz ağ adaptörü çok oyunculu oyunlarda ping çıkartır mı? (Modemle aramdaki mesafe 3 metre civarında ama arada duvar var.)
  2. Sistemde uyumsuz parçalar var mı?
  3. Kasayla güç kaynağı sıkıntı çıkarır mı? (Güç kaynağının kabloları bana biraz kısa geldi.)
  4. XPG D10 Ramler nasıldır? AMD'le uyumlu çalışır mı?
  5. MSI X470 Gaming Plus anakartın üzerinde 12 (8+4) pin CPU girişi var fakat güç kaynağında sadece 8 (4+4) pin çıkış var? 8 Pin taksam sistem çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende wifi adabtör almayı düşünüyorum acaba kopmalar yada ping falan olurmu modem benim odada olmayacak

Kablosuz ağlarda zaman zaman ping sorunu yaşayabilirsiniz, stabil bir hız için kablolu bağlanmanız lazım.
PSU anakartla bir problem yaratmaz kullanabilirsiniz.
RAM konusunda benim tavsiye ettiğim bir marka değil, bir kötülüğünü görmedim ama bilmiyorum ben ısınamadım markaya. Genelde Gskill, Corsair ve Kingston RAM öneririm.

Sadece monitör konusunda Samsung LC27JG50QQMXUF 4ms 144Hz 2K Curved Gaming (Oyuncu) Monitör incehesap.com tavsiye ederim. Onun haricinde güzel bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…