TEKNOPANDA/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOPANDA ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ekteki kasayı almayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak CS oynuyorum. CS'de kaç FPS alırım, fiyatı iyi mi, İtopya ne kadar güvenilir? Kargo süresi ne kadar? Merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
TEKNOPANDA/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOPANDA ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ekteki kasayı almayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak CS oynuyorum. CS'de kaç FPS alırım, fiyatı iyi mi, İtopya ne kadar güvenilir? Kargo süresi ne kadar? Merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
www.itopya.com
Kasayi Thermaltake yapin SSD'yi de baska bir model yapin bu şekilde alabilirsiniz eger overclock yapmayacaksaniz anakart yeterli.
Zaten yapmaniza da gerek yok 3600 stok haliyle 2060S'i rahatlikla besler.
Kasayi Thermaltake yapin SSD'yi de baska bir model yapin bu şekilde alabilirsiniz eger overclock yapmayacaksaniz anakart yeterli.
Zaten yapmaniza da gerek yok 3600 stok haliyle 2060S'i rahatlikla besler.
SSD kronik sorunlu bir seri su 600 serisinden. Ileri de okuma yazma hizlari cok cabuk duşebilir. PSU'da kalitesiz bir marka sistemin guvenligi icin kasayi Thermaltake yapin dedim.
MSI VGA Radeon RX 5700 XT Mech OC Ekran Kartı en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! MSI VGA Radeon RX 5700 XT Mech OC Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Toshiba P300 1TB High-Performance Hard Disk (HDWD110UZSVA) / Harddisk Disk / 1 TB Kapasiteli / Toshiba P300 / 7200 RPM Devir Hızlı / SATA / Masaüstü / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!