Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 Gaming X Sistem Toplama

Arkadaş overclock yapmayacakmış. Bu durumda onu düşük seviyeli bir anakart bile idare edecektir.X serisi anakart almak geleceğe yatırım olur ama ona kısa vadede işlemci kadar yarar sağlamaz.Ryzen "x" harfi barındıran işlemciler otomatik overclocklu gelir. Doğru yapılmış bir overclock işlemciyi zorlamaz.

İfadeler: GKD

Eğer overclock yapmayacak ise ve bu durumda bütçe dostu bir sistem dizmeyi amaçlıyor idiyseniz neden 2600&2600x yerine 2700x üzerinden devam ediyorsunuz. Sonuçta 2700x alan kişi uzun vadede düşünür. Eğer işlemciye yönelik işlerle uğraşmayacak ise 2700x önermenin hiçbir manası yok. 2700x ile 2600&2600x arasında oyun performansları arasında çok bir fark yok.
Anakartı düşük tutmanın ceremesini ben çektim o çekmesin istiyorum. Amacım B450 önermenizi baltalamak değil.

İşlemciyi yüksek seçmemin sebebi işlemcinin ileri ki vadede kartı besleyemeyecek olmasıydı. Günümüzde ki AAA oyunlarının çoğunun işlemci katili olduğunu söylersek, doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum.
Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan. O kartın hakkı bana kalırsa 2K 144hz ama 1080p alacağım diyorsan da VA veya IPS panel olan modellere bakmanı öneririm.
Sağol dostum babam fiyata onay verdi. Monitör sonradan kafama dank etti. Babama 2K 144Hz 1ms monitörlerin 2500 TL den aşağı olmayacağını söyledim, sorun olmayacağını söyledi. Benim kafamda ise çokta zorlamadan maksimum 3500 liralık bir monitör almak var, ne tavsiye edersiniz ?

AOC Agon AG241QX modelini inceledim ve gayet hoşuma gitti. İnternet'te bulunan olumlu yorumları ve fiyatını görünce doğru bir tercih olacağını anladım. Tavsiyelerin için teşekkürler

Bugün okuduğum bir yorumda senin seçtiğin HDD için sesli olduğu söylenmiş.1TB WD HDD almanı öneririm bence 2 tane 1TB WD HDD alman daha faydalı olacaktır.(eğer 2TB HDD gerekliyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…