Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 sistem toplama

850W bu sisteme fazla değil mi hocam?
Biraz fazla ama ileride HDD veya SSD takviyesi yapılırsa sıkıntı olmasın diye güç kaynağını yüksek tuttum. Hem yüksek olmasının bir sakıncası olmaz. Sistem ne kadar tüketirse o kadarını güç kaynağından çeker. Sonuçta kardeşim güç kaynağını sistemine bir kere al sağlam al.

Bence RGB ramlerden feragat et biraz daha koyup 8x4 yap renderda çok etkisini görürsün bir mühendis olarak benden sana tavsiye. Birde işlemciyi renderda kullanacaksan stock soğutucuyu elden çıkar gelince güzel bir soğutucu al uzun metrajlı render işlerinde istediğini vermeyecektir. Rgb olayını seviyorum demişsin ancak 3. ve 4. sınıflarda verilen ödevler biraz daha abarıyor ve daha uzun renderlar aldırıyolar en azından bizimki öyleydi.

Öncelikle cevapların için teşekkür ederim. Belleklerde MHz değerine mi önem vermeliyim yoksa CL değerine mi bu odaklı sistem için? Birde 5. soruda bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım geriye kalan 1000tl içinde kasa ve psu olucak ama bütçeyi biraz aşabilirim.

1. Sınıfım şuan 1-2 yıl var daha o duruma gelmeme o zamana kadar 16 GB RAM takviyesi daha yaparım diye düşünüyorum.

Newegg veya Amazon'dan PSU önerim:
Evga 750 G3, Corsair HX750, Seasonic Prime Platinum olabilir.
Fiyatına göre birini seçebilirsin üzmez bunlar. Tier1 PSU'lar.
Bakacağım önerdiğin şeylere.

O zaman allah sana bol bol sabır versin kardeşim işin çok zor hayatının en zor 5 yılı olacak büyük olasılık. 4 yıl olduğunu biliyorum 1 yıl takarsın diye öle dedim

O zaman allah sana bol bol sabır versin kardeşim işin çok zor hayatının en zor 5 yılı olacak büyük olasılık. 4 yıl olduğunu biliyorum 1 yıl takarsın diye öle dedim
Hahahah teşekkür ederim girdik artık biticek bi şekilde.

Render işleri ile çok yoğun olarak uğraşacaksan MHz değerinin yüksek olmasını seçmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…