Yaklaşık 11.000 liraya aşağıdaki özelliklerde bir sistem toplamaya karar verdim. Parçaları değerlendirip değişiklik tavsiyeniz varsa verebilir misiniz? RAM, GPU ve CPU'yu Amerika'dan arkadaşlarım getirecek o sebeple, bu parçalarda öneriniz varsa Amazon'dan önerirseniz sevinirim. 20 hazirana kadar çıkmış olursa 2700X yerine 3. nesil Ryzen getirtebilirim.
Hocam seçtiğiniz Ekran Kartını neyi referans alarak seçim yaptığınızı paylaşır mısınız? Bende sistem toplamaya çalışıyorum 1070ti ve emsalleri altında bir ekran kartı almamam gerekiyor.
Hocam seçtiğiniz Ekran Kartını neyi referans alarak seçim yaptığınızı paylaşır mısınız? Bende sistem toplamaya çalışıyorum 1070ti ve emsalleri altında bir ekran kartı almamam gerekiyor.
2070 modellerinin içinden ısınmaması için 3 fanlı ve bütçeme daha uygun olanını seçtim. Aynı ekran kartının modelden modele çok değişeceğini düşünmüyorum. Bütçene hangisi daha uygunsa alabilirsin bence.