Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 sistem toplama

vigago

Decapat
Yaklaşık 11.000 liraya aşağıdaki özelliklerde bir sistem toplamaya karar verdim. Parçaları değerlendirip değişiklik tavsiyeniz varsa verebilir misiniz? RAM, GPU ve CPU'yu Amerika'dan arkadaşlarım getirecek o sebeple, bu parçalarda öneriniz varsa Amazon'dan önerirseniz sevinirim. 20 hazirana kadar çıkmış olursa 2700X yerine 3. nesil Ryzen getirtebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam seçtiğiniz Ekran Kartını neyi referans alarak seçim yaptığınızı paylaşır mısınız? Bende sistem toplamaya çalışıyorum 1070ti ve emsalleri altında bir ekran kartı almamam gerekiyor.

Hocam seçtiğiniz Ekran Kartını neyi referans alarak seçim yaptığınızı paylaşır mısınız? Bende sistem toplamaya çalışıyorum 1070ti ve emsalleri altında bir ekran kartı almamam gerekiyor.
2070 modellerinin içinden ısınmaması için 3 fanlı ve bütçeme daha uygun olanını seçtim. Aynı ekran kartının modelden modele çok değişeceğini düşünmüyorum. Bütçene hangisi daha uygunsa alabilirsin bence.

Dün YouTube bir video izledim 2070le 1070 arasında pek fark yok yani 10 20 FPS arasi ama yazılımı olarak 2070 önde tabiki

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı