Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 Sisteme PSU Önerisi

Evet 8+4+4 güç çıkışı bulunuyor gözüküyor. Xigmatek hakkında çok bilgim yok o yüzden iyi ya da kötü yorum yapamıyorum.

Ayrıca Xigmatek bu modelinin sertifikasyonu doğru olduğundan şüpheliyim. Çünkü bu marka model listelerde gözükmüyor.

İmkanınız var ise Seosonic almanızı tavsiye ederim. Adamlar gerçekten çok kaliteli, verimli ve uzun ömürlü güç kaynakları üretiyorlar. Biraz araştırma yaptığınız da siz de bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Seasonic güç kaynağı konusunda dünya da sayılı üreticilerden biridir.

Şimdi fark ettim yukarıdaki arkadaş da Aerocool tavsiye etmiş. Bu güç kaynağı da güzele benziyor. Sertifikasyonu da doğru listelerde mevcut. Araştırma yapıp ona göre Aerocool da alınabilir. Tercih sizin...

Son düzenleme:
Vector S750 Silver Sertifikalı olan var onun sertifikası görünüyor ve xigmatek alıcam gibi duruyor elimin altında en yakın vatan var mecburiyetten oluyor biraz yoksa söylediginiz markalar gayet kaliteli ürünleri var fakat kendim için degil bi abim için topluyorum sistemi acelede ediyor biraz o yüzden vatandan önerebilirseniz çok iyi olur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı