athr.ms Decapat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 7 15 Ekim 2018 #11 l HappY l dedi: Bu sisteme 4K monitör daha güzel olur. Ama ucuz ve FPS artışı için 2K da kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Çok doğru söylediniz öneri için teşekkür ederim ama, biraz hızlı oyunlar oynamayı sevdiğim için rekabetçi vb. çok düşünmüyorum 4K.
l HappY l dedi: Bu sisteme 4K monitör daha güzel olur. Ama ucuz ve FPS artışı için 2K da kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Çok doğru söylediniz öneri için teşekkür ederim ama, biraz hızlı oyunlar oynamayı sevdiğim için rekabetçi vb. çok düşünmüyorum 4K.
l HappY l Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Türkiye 15 Ekim 2018 #12 Bu arada sıvı soğutucu düşünülebilir, hatta düşünülür bile.
athr.ms Decapat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 7 15 Ekim 2018 #13 Sıvı soğutucu şuan düşünmüyorum, aldığımda kendi soğutmasıyla deneyeceğim. Çok yoracağımı da düşünmüyorum zaten ama olurda zorlanırsa elbet alacağım.
Sıvı soğutucu şuan düşünmüyorum, aldığımda kendi soğutmasıyla deneyeceğim. Çok yoracağımı da düşünmüyorum zaten ama olurda zorlanırsa elbet alacağım.
N Noob33 Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2018 #14 Bütce varsa ram in cl degeri daha düsük olan bir model alabilirsin cok farketmez ama daha iyidir.