Ryzen 7 2700X Ve RX 5700 XT Sistem Toplama

darknesspike

Hectopat
Merhabalar. Toplayacağım PC'de Ryzen 7 2700X ve RX 5700 XT, Asus ROG Strix B450F ya da B450-E Gaming olacak ve alacağım kasa MB520 RGB'nin içinde 650W PSU geliyor. Bu sisteme yeterli mi diye arada kaldım. Yabancı kaynaklarda görmüştüm 650W PSU ama TR'de toplayan görmediğim için kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle işlemciyi Ryzen 5 3600 almanızı öneririm. 2.olarak ise kasa tercihinizi MB511 650W versiyonu yaparsanız daha iyi olur mesh ön panelli olduğu için güzel hava sirkülasyonu olur. 650W yeterli olacaktır.

Öncelikle işlemciyi Ryzen 5 3600 almanızı öneririm. 2.olarak ise kasa tercihinizi MB511 650W versiyonu yaparsanız daha iyi olur mesh ön panelli olduğu için güzel hava sirkülasyonu olur. 650W yeterli olacaktır.
Hocam 3600 ile mi 620W yeterli olur yoksa 2700x ilede yeterlimidir.

MB520 önü camdı sanırım. Sadece kenarlardan hava alacak, yetersiz olur. Ekran kartı ve diğer parçalar çok ısınır sırf bu yüzden, bilginize.

MB520 önü camdı sanırım. Sadece kenarlardan hava alacak, yetersiz olur. Ekran kartı ve diğer parçalar çok ısınır sırf bu yüzden, bilginize.
Hocam ASUS modelini düşüyorum ROG STRİX modelini o yüzden ısıncağını sanmıyorum. ama saolun
Güç kaynağının modeli nedir?
Cooler Master mb520-511 RGB kasasının içinde geliyor markasını bilmiyorum ama kasasının içinde dandik bir PSU vermez kendi PSU veriyordur diye düşünüyorum 650 80+

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…