Kapalı Ryzen 7 2700X

• Konuyu başlatan Ma'at
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 568
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Küçük kardeşin gayet piyasandan haberdar. Üslup olarak kişiliğin hakkında çıkarımlar yaptım. 2350ye ilan var zaten pazarlık yapar alırsın. Binlerce ürün satıyorsan sat nasihat verecek bir kişi olsan zaten konuşmayı bilirsin.
Piyasa hakkında bilgin yok demenden zaten çocuk olduğun belli veya yaşın büyükse de bayağı bir gelişim eksikliği var. Bu kadar üst perdede kendini gören bir kişilikle konuşmaya gerek yok zaten boş ver sen kendi dünyanda piyasanda takıl :).

Eki Görüntüle 1707631Eki Görüntüle 1707635

İyi kazıkçıymışsınız.

Hayır, stok soğutucu bulunmuyor.

Bakın, konuda ₺2.000 düşünüyorum diyorum, ₺2.000 olarak bir kesinlik belirtmiyorum. Alıcı bir arkadaş gelip daha düşük bir fiyat isteyebilir ve gereken güzellik yapılabilir. Fiyat yorumu kapalıydı, açılmasını istedim. İstediğiniz gibi tartışabilirsiniz.

Fiyatınız çok da kötü değil pazarlıkla 100-200 düşürülebilir.

Facebook gruplarında binlerce ürün sattım rakibin değilim.
Sakin ol. Kimse senin rakibin değil ki? Öyle bir gayeleri falan yok. Ne yapıyorsun yani, sattığın ürünleri arkadaşlarına anlatıp iyi kekledim bunu mu diyorsun? Rekabet işi mi bu? İnsanlar burada ihtiyacı olmayan şeyleri satıyor sadece.

Direkt birine beğenmedim atarak o kişiye zarar veriyorsunuz sadece.
Evet burası doğru bu arada. Katılıyorum. Ama çok gereksiz çıkışmışsınız. Siz çocuksunuz falan komik kaçmış.

Soğutucusu Wraith Prism mi? Bu arada emoji bırakanları çok takma, onlar paraları olmadığı ve kıskandıkları için atıyorlar.

Senin kuyruk acın sen de kendin R7 2700 satmaya çalıştığından dolayı geliyor. O kadar kıskanıyorum ki işlemciyi gece rüyalarıma giriyor.

Sakin ol. Kimse senin rakibin değil ki? Öyle bir gayeleri falan yok. Ne yapıyorsun yani, sattığın ürünleri arkadaşlarına anlatıp iyi kekledim bunu mu diyorsun? Rekabet işi mi bu? İnsanlar burada ihtiyacı olmayan şeyleri satıyor sadece.

Evet burası doğru bu arada. Katılıyorum. Ama çok gereksiz çıkışmışsınız. Siz çocuksunuz falan komik kaçmış.
Gereksiz falan çıkışmadım, ikinci el ilanlarında gez emoji atanları Discord'a vs. çağır kaç yaşında olduklarını görürsün.
Senin kuyruk acın sen de kendin R7 2700 satmaya çalıştığından dolayı geliyor. O kadar kıskanıyorum ki işlemciyi gece rüyalarıma giriyor.
İşlemciden elimde sayıyla mevcut, çoğu da satıldı reklam için teşekkür ederim, daha fazla yanıt verip daha fazla rezil etmeyin kendinizi, nasıl da size söylendiğini anlayıp belli ediyorsunuz kendinizi. Siz de farkındasınız ne olduğunuzun, bu güzel bir durum. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı