Kapalı Ryzen 7 2700X

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

İyi kazıkçıymışsınız.

Fiyatınız çok da kötü değil pazarlıkla 100-200 düşürülebilir.

Facebook gruplarında binlerce ürün sattım rakibin değilim.
Sakin ol. Kimse senin rakibin değil ki? Öyle bir gayeleri falan yok. Ne yapıyorsun yani, sattığın ürünleri arkadaşlarına anlatıp iyi kekledim bunu mu diyorsun? Rekabet işi mi bu? İnsanlar burada ihtiyacı olmayan şeyleri satıyor sadece.

Direkt birine beğenmedim atarak o kişiye zarar veriyorsunuz sadece.
Evet burası doğru bu arada. Katılıyorum. Ama çok gereksiz çıkışmışsınız. Siz çocuksunuz falan komik kaçmış.

Soğutucusu Wraith Prism mi? Bu arada emoji bırakanları çok takma, onlar paraları olmadığı ve kıskandıkları için atıyorlar.

Senin kuyruk acın sen de kendin R7 2700 satmaya çalıştığından dolayı geliyor. O kadar kıskanıyorum ki işlemciyi gece rüyalarıma giriyor.

Gereksiz falan çıkışmadım, ikinci el ilanlarında gez emoji atanları Discord'a vs. çağır kaç yaşında olduklarını görürsün.
Senin kuyruk acın sen de kendin R7 2700 satmaya çalıştığından dolayı geliyor. O kadar kıskanıyorum ki işlemciyi gece rüyalarıma giriyor.
İşlemciden elimde sayıyla mevcut, çoğu da satıldı reklam için teşekkür ederim, daha fazla yanıt verip daha fazla rezil etmeyin kendinizi, nasıl da size söylendiğini anlayıp belli ediyorsunuz kendinizi. Siz de farkındasınız ne olduğunuzun, bu güzel bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…