Ryzen 7 3700U Vega 10 60°c normal mi?

Çift Slot'un avantajlarından yararlanıyorsunuz yani, 8+8 olmasının size katkısı daha fazla ram olacaktır. Ekran kartınız muhtemelen 2GB çekiyordur 6 GB ram ile şu şartlarda oyun oynamak imkansız. 8+8 size performans sağlar evet.

Forza ve RDR gibi oyunlar en aşağı 4.5-5 GB ram ihtiyaç duyuyor, arkada da windows'un çalışmasını hesaba katarsak 6 GB ile yol alamazsınız zaten.

APU'lu bir cihaz kullanıyorsanız RAM minimum 16 GB olmalı, termal macunu bence yenilemenize şimdilik gerek yok zira Ryzen 3 5300U'lu laptop kullanıyorum ve oyunlarda tasarruf modunda 60, Extreme performans modunda 70 derecelere kadar yer yer çıkıyor. Ancak RAM değişimi için cihaz açılacak ise o zaman kaliteli bir macun alınarak değiştirmekte fayda var.

Yaklaşık 940TL tutuyor. Fiyatına değecek kadar fark edecekse alacağim. Sizce nasıl bir etki olur?

Bana kalan 4 GB anca.

Yaklaşık 940TL tutuyor. Fiyatına değecek kadar fark edecekse alacağim. Sizce nasıl bir etki olur?

Bana kalan 4 GB anca.
Videodan bir fikir edinebilirsiniz FPS hakkında;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elinizdeki mevcut RAM'leri de en azından 350 TL ortalama bir fiyat ile satabilirsiniz. Ancak güncel birçok laptopta RAM'lerden en az bir tanesi hatta bazen 2 taneside anakarta lehimli oluyor. Benim cihazımda RAM takmak için tek slot vardı, diğer RAM anakarta gömülüydü. Bu yüzden marka model belirtirseniz daha iyi olur, zira RAM arttırılamayan bir model de olabilir.

Hocam videoya güvenecek olursak:
GTA V - @1080p high 60+

Yok hocam cihazı kendim açıp taktım anakarta falan lehimli değil.

HP db1096nt
HP anakart konusunda gayet sade. Herşey ortada lehim falan da yok Lenovo gibi

F/p konusunda duşunceleriniz nedir?
Ülkenin durumundan herşeyi on kere tartıp alıyoruz

Az önce bilgisayarcıya gittim. 2x8gb ram'in 900tl tutacağını söyledi. Bendeki 2x4 için toplam 250tl teklif etti. Termal macun+bakım için 200tl ve rampage termal macun kullanıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…