Ryzen 7 3700X hala alınır mı?

SaL1K

Kilopat
Daha fazla  
Sistem topluyorum. Amaç sadece oyun. Fakat geleceğe yatırım amaçlı işlemciyi üst segment seçiyorum. Birkaç haftaya Intel i7 10700F Amazon'da satışa çıkacak. Ryzen 7 3700 289 $, Intel i7 10700F 310$ + soğutucu 40$, etti 350 $. 60 dolar fark var. Değermi o farka? 3-5 FPS için o parayı vermek istemiyorum açıkcası. Ryzen 7 3700'de ısınma veya herhangi sorun yoksa ona yönelmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sistem topluyorum. Amaç sadece oyun. Fakat geleceğe yatırım amaçlı işlemciyi üst segment seçiyorum. Birkaç haftaya Intel i7 10700F Amazon'da satışa çıkacak. Ryzen 7 3700 289 $, Intel i7 10700F 310$ + soğutucu 40$, etti 350 $. 60 dolar fark var. Değermi o farka? 3-5 FPS için o parayı vermek istemiyorum açıkcası. Ryzen 7 3700'de ısınma veya herhangi sorun yoksa ona yönelmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence alınabilir fanlı almalısınız Wraith Prism ile geliyor çok da ısınma yapcağını düşünmüyorum Cooler Master gibi bir termal macun sürersiniz kendiliğinden geleni silersiniz çok ısınmaz her yerde testleri var kasa hava akışınında iyi olmalı bir de.

Stock soğutucuylamı kullanıyorsunuz ? Oyundayken sıcaklık ne durumda oluyor ?
Stok soğutucuyla kullanıyorum.Yükte 70 dereceyi geçmiyor CPB açık.Kasam H500.Kasanız da çok önemli özellikle stok soğutucu kullanırken.Ben 2K'da 2080S ile kullanıyorum yani CPU kullanımı çok olmuyor oyunlarda o yüzden düşük sıcaklıklar.

Stock soğutucuylamı kullanıyorsunuz ? Oyundayken sıcaklık ne durumda oluyor ?
Evet stock soğutucuyla kullanıyorum. Core performance boost özelliğini kapattım 1.0V da 3.6 ghz sabit iken boşta 45-50 derece yükse 65-70 maksimum oluyor.
Manuel 1.15 volt ile 4.0 ghz çıkarmıştım sıcaklık maksimum 75 yada 80 olmuştu ki bunlar da iyi değerler. Ben memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı