Elimde şu an takılı olan FSP500WATT bir güç kaynağı fakat internette bugün araştırdım GPU anlık %0 düşmesinin PSU kaynaklı olduğu söylendiğini gördüm birkaç yerde bu yüzden yükseltmek istedim.
Ne önerirsiniz? PSU mu sıkıntılı GPU mu Anakart mı? %0 Gpu kullanımı oluyor oyun içinde 10 saniyede bir 0.1 ms donuyor devam ediyor 144 sabit fps alıyorum.
Çok dengesiz bir sistem olmuş. 3700X ve A320 hiç ama hiç iyi bir ikili değil. 3700X alıp da RX 560 almak da ayrı bir saçmalık. Kim topladıysa sistem çok kötü.
Ne önerirsiniz? PSU mu sıkıntılı GPU mu anakart mı? %0 GPU kullanımı oluyor oyun içinde 10 saniyede bir 0.1 ms donuyor devam ediyor 144 sabit FPS alıyorum.
Sorun yazılımsal da olabilir AMD bu konuda kötü şöhreti var maalesef. PSU'nun kendisinde bir sorun yoksa sorunun PSU olduğunu sanmıyorum FSP iyi bir markadır. Belirttiğiniz sorun anakarttan dır diyemem araştırmak lazım ama ondan olmasa bile 3700X için potansiyelinin ne kadarını kullanabilirsiniz o anakart ile merak ettim doğrusu.
O Xigmatek PSU'yu bilginiz dahilinde atmadınız değil mi? Araştırarak öneri yapın lütfen, kafanıza göre atmayın. Kullanıcılar satın alıyor burada. Kötü ürün alsın istemeyiz.
O Xigmatek PSU'yu bilginiz dahilinde atmadınız değil mi? Araştırarak öneri yapın lütfen, kafanıza göre atmayın. Kullanıcılar satın alıyor burada. Kötü ürün alsın istemeyiz.