1. Sorununda eğer görüntü gittiğinde fanların hızını fullüyor ise sorunun PSU. Aynı sorunu RX 580'de yaşadım, PSU değiştirince düzeldi. Başka bir PSU ile deneme şansın varsa dene derim.
Yok fanların hızında bir değişiklik olmuyor, teşekkür ederim.
Ekran kartının belleklerinde bu sorun var muhtemelen. Kartın Memory ve GPU clock hızlarını stok hızlardan biraz aşağıya alıp sonucu bildirin. Bunlardan önce DDU ile sürücüyü silip tekrar güncelini yüklemeyi deneyin.
Geçmiş olsun arkadaşım. Daha kaç tane 5700 serisi vakası göreceğiz bakalım. Sorununuz Ekran katı ile ilgili sanırım. Bir güncelleme versiyonun çok stabil çalıştığını söylüyorlardı hangisi olduğunu anımsayamadım şuan ama sonuç olarak önermediğim bir kart kendimin de yaşadığı sorunlardan ötürü. İade etmeden önce güncelleme sürümlerini değiştirerek deneme yapmanı öneririm sorun çözülmez ise ivedi bir şekilde servis sürecini başlatman gerekiyor.
Merhabalar, DDU ile driverları temizleyip kurulumları yaptım, 20.1.2 ve 20.1.3 sürümlerini denedim, PUBG Tam Ekran modunda gene yeşil kareler geliyordu.
Hali hazırda çalışan bir sistemdeki ram ve ekran kartını(benim kartım ile aynı) kendi anakartım üzerinde deneyimledim, değişen birşey olmadı. Donanımların arızası olmadığına emin olduktan sonra son olarak DDU ile tekrar AMD sürücüsünü kaldırıp, hiçbirşey kurmadım.
Evet şuan ekran kartı için driver kurmadım ve PUBG Tam ekran modunda hiçbir sıkıntım yok, ek olarak rust oyununu denedim oradada bir sıkıntı yok. Driveri kurmamam ne gibi bir sorun çıkarır bilmiyorum ancak şuan sistemde video izleme veya işleyişinde herhangi bir sıkıntı yok.
Kendi problemimi sadece PUBG üzerinden giderek çözümledim. Daha stabil bir driver sürümü olursa ilerde kurarım