Öncelikle sistem toplanma amacı oyun ve yayındır. PSU olarak altın sertifikalı bir PSU düşüncem var ama hangi marka iyi olur, sizlerden öneri almak istiyorum. Bütçem 1000 TL'dir. Yardımlarınızı bekliyorum.
*Test Raporu için Tıklayınız Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 650W Rengi : Siyah Form Faktör : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : Yüksek-Düşük Gerilim / Güç / Akım / Sıcaklık ve Kısa Devre...
*Test Raporu için Tıklayınız Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 650W Rengi : Siyah Form Faktör : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : Yüksek-Düşük Gerilim / Güç / Akım / Sıcaklık ve Kısa Devre...
Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Anakart ve işlemci uyumluluğu açısından düşünüldüğünde, listede vermiş olduğum RAM uygun mudur?
OC açısından yapacaklarım işlemciyi boost frekansına çekmek ve RAM'leri 3200 Mhz çalıştırmak olacaktır. Ek olarak bu açıdan da sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Anakart ve işlemci uyumluluğu açısından düşünüldüğünde, listede vermiş olduğum RAM uygun mudur?
OC açısından yapacaklarım işlemciyi boost frekansına çekmek ve RAM'leri 3200 Mhz çalıştırmak olacaktır. Ek olarak bu açıdan da sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Anakartınız 4400Mhz'e kadar destekliyor, yani RAM'lerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı şekilde işlemciyi de OC yapabilirsiniz, hiç bir sıkıntı olmaz.
PSU olarak sizin önerdiğiniz Seasonic Focus Plus aldım. Güzel ürün, siz de tavsiye edince almak mantıklı geldi. İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Kolaylıklar dilerim.